Brow bar

Wenkbrauwen staan erom bekend dat ze een groot deel bepalen van iemands uitstraling. Laat u het werk graag aan iemand anders over? Dat kan nu bij FIRM Beauty. Samen met de schoonheidsspecialiste bepaalt u welke vorm en kleur het beste bij u past. Hierbij maakt u een keuze betreft de vorm, de kleur en de consistentie van de wenkbrauwen. De behandeling is kort van duur en het resultaat is meteen zichtbaar: na één behandeling is uw blik onmiddellijk opener, jonger én verzorgder.

Gebruikte technologie

  • Bij deze behandeling kan u de vorm, kleur en/of consistentie van uw wenkbrauwen wijzigen. Hierbij wordt gewerkt met pincet, schaar en/of schoonheidsproducten met een kleur.

The details

  • 15-35 min naargelang type behandeling

  • wenkbrauwen & wimpers

  • € 25-40

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

Universal Contour Wrap

Verlies hardnekkige centimeters met onmiddellijk resultaat dankzij de Universal Contour Wrap. Ook perfect bij aanvang van een dieet!

Microneedling

Bij een microneedling behandeling gaan we duizenden kleine prikjes maken in de huid. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso werkstoffen.

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.