Brow bar

Wenkbrauwen staan erom bekend dat ze een groot deel bepalen van iemands uitstraling. Laat u het werk graag aan iemand anders over? Dat kan nu bij FIRM Beauty. Samen met de schoonheidsspecialiste bepaalt u welke vorm en kleur het beste bij u past. Hierbij maakt u een keuze betreft de vorm, de kleur en de consistentie van de wenkbrauwen. De behandeling is kort van duur en het resultaat is meteen zichtbaar: na één behandeling is uw blik onmiddellijk opener, jonger én verzorgder.

Gebruikte technologie

  • Bij deze behandeling kan u de vorm, kleur en/of consistentie van uw wenkbrauwen wijzigen. Hierbij wordt gewerkt met pincet, schaar en/of schoonheidsproducten met een kleur.

The details

  • 15-35 min naargelang type behandeling

  • wenkbrauwen & wimpers

  • € 25-40


Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Juliette Armand

Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Deze revolutie binnen de wetenschap van cosmetica benadrukt de betrokkenheid om hoogwaardige en efficiënte producten en therapieën te ontwikkelen waarmee op een compleet natuurlijke manier maximaal resultaat bereikt kan worden.

Universal Contour Wrap

Verlies hardnekkige centimeters met onmiddellijk resultaat dankzij de Universal Contour Wrap. Ook perfect bij aanvang van een dieet!

Lichaamsmassage

Ga voor geestelijke en lichamelijke rust met een massage van FIRM. Maak je keuze uit een kalmerende anti-stress rugmassage of een ontspannende lichaamsmassage.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!