Lichaamsmassage

Massages zijn alom bekend als het middel bij uitstek om helemaal tot rust te komen. Nood aan een moment voor uzelf of om u lekker te laten verwennen? Maak uw keuze uit een kalmerende anti-stress rugmassage of een ontspannende lichaamsmassage. Massages zijn goed voor het lichaam en de gemoedsrust, daarom dat deze massages dan ook een belangrijke rol vervullen in ons aanbod. Herbron bij ons in een luxesetting, en kom buiten met een volledig ontspannen gevoel.

The details

  • 30-60 min naargelang type massage

  • lichaam

  • € 40-70


Brow bar

Verkrijg een instant verzorgde en verjongende blik dankzij een brow bar behandeling.

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Juliette Armand

Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Deze revolutie binnen de wetenschap van cosmetica benadrukt de betrokkenheid om hoogwaardige en efficiënte producten en therapieën te ontwikkelen waarmee op een compleet natuurlijke manier maximaal resultaat bereikt kan worden.

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

Universal Contour Wrap

Verlies hardnekkige centimeters met onmiddellijk resultaat dankzij de Universal Contour Wrap. Ook perfect bij aanvang van een dieet!

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.