Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is een uiterst doeltreffende methode om hardnekkige centimeters te verliezen in een korte tijdspanne. Zo boekt u al een resultaat van -15 cm in slechts twee uur tijd. Bovendien voelt uw lichaam strakker aan en uw huid is zijdezacht dankzij het gebruik van klei en de unieke wikkeltechniek. Deze behandeling is daarom ook zeer geschikt om je klaar te stomen voor een speciale gelegenheid of bij aanvang van een dieet.

Gebruikte technologie

  • Bij deze behandeling wordt gewerkt met een unieke combinatie van klei en verschillende wikkeltechnieken, waarbij een direct verlies van centimeters na één behandeling zichtbaar is.

The details

  • 120 min

  • lichaam

  • € 90

Microneedling

Bij een microneedling behandeling gaan we duizenden kleine prikjes maken in de huid. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso werkstoffen.

Brow bar

Verkrijg een instant verzorgde en verjongende blik dankzij een brow bar behandeling.

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!