Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is een uiterst doeltreffende methode om hardnekkige centimeters te verliezen in een korte tijdspanne. Zo boekt u al een resultaat van -15 cm in slechts twee uur tijd. Bovendien voelt uw lichaam strakker aan en uw huid is zijdezacht dankzij het gebruik van klei en de unieke wikkeltechniek. Deze behandeling is daarom ook zeer geschikt om je klaar te stomen voor een speciale gelegenheid of bij aanvang van een dieet.

Gebruikte technologie

  • Bij deze behandeling wordt gewerkt met een unieke combinatie van klei en verschillende wikkeltechnieken, waarbij een direct verlies van centimeters na één behandeling zichtbaar is.

The details

  • 120 min

  • lichaam

  • € 90


Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Lichaamsmassage

Ga voor geestelijke en lichamelijke rust met een massage van FIRM. Maak je keuze uit een kalmerende anti-stress rugmassage of een ontspannende lichaamsmassage.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

Juliette Armand

Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Deze revolutie binnen de wetenschap van cosmetica benadrukt de betrokkenheid om hoogwaardige en efficiënte producten en therapieën te ontwikkelen waarmee op een compleet natuurlijke manier maximaal resultaat bereikt kan worden.

Brow bar

Verkrijg een instant verzorgde en verjongende blik dankzij een brow bar behandeling.

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.