Draadlift

De behandeling start met een huidanalyse van de te behandelen zone. Deze innovatieve techniek van de draadlift herstelt de natuurlijke elasticiteit van de huid door het gebruik van zeer fijne draadjes die gemakkelijk in te voeren zijn. De draadjes stimuleren het onderhuids bindweefsel en lossen na een tijdje vanzelf op. Na enkele sessies voelt de huid opmerkelijk strakker aan.

Gebruikte technologie

  • Na een huidanalyse worden fijne draadjes onder de huid aangebracht. Deze draadjes ondersteunen het herstel van de huidelasticiteit en verdwijnen na een tijdje. Het resultaat geeft een liftend effect.

The details

  • 20-30 min

  • gelaat

  • prijsindicatie op aanvraag


Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Chemische peeling

Via een oppervlakkige peeling wordt de aanmaak van een jonge huidlaag gestimuleerd. De behandeling is veilig, non-invasief en zorgt voor een betere huidconditie.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Cellulitisbehandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulitis (sinaasappelhuid).

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Strakker gelaat met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Huidverjonging met Ulthera®

Deze ultrasoundbehandeling geeft de elasticiteit van de huid een boost, met een strakkere en jeugdigere huidconditie als resultaat.