Chemische peeling

Een chemische peeling maakt gebruik van het natuurlijke herstelproces van onze huid, die zichzelf voortdurend dient te vernieuwen door contact met de buitenwereld. Dit natuurlijke proces wordt met een chemische peeling gestimuleerd.

Na een huidanalyse wordt bepaald welke peeling het meest geschikt is voor uw huidtype. Tijdens de peeling wordt een peelingvloeistof aangebracht op de bovenlaag van uw gelaat. Hiermee wordt de aanmaak van een jonge huidlaag gestimuleerd met als resultaat een frisse, egale en strakke huid.

Gebruikte technologie

  • Peelings worden al jaren gebruikt voor een natuurlijke huidverjonging. Het aanbrengen van de peelingvloeistof op het gelaat is een eenvoudige en korte behandeling.

The details

  • 20-30 min

  • gelaat

  • prijsindicatie op aanvraag

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Huidverstrakking met HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Huidverbetering met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.