Huidverjonging met Ulthera®

Deze behandeling gebruikt micro-gefocuste ultrasound energie om onderhuidse energie op te wekken, zodat de elasticiteit van de huid een boost krijgt. De techniek werkt uiterst gericht en heeft een diep bereik, zodat de behandeling bijzonder doeltreffend en kort van duur is. Het resultaat is een zeer liftend effect van de behandelde zone. De structuur van de huid is zichtbaar verbeterd en voelt zachter aan. De techniek is gecertificeerd (FDA approved). Bovendien kan u achteraf uw sociaal en professioneel leven eenvoudig hervatten.

Gebruikte technologie

  • Ulthera maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound energie die onderhuidse energie opwekt, zonder het huidoppervlak te beschadigen. Het resultaat geeft een liftend effect.

The details

  • 1 tot 1,5 uur

  • gelaat, hals & decolleté

  • prijsindicatie op aanvraag

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Chemische peeling

Via een oppervlakkige peeling wordt de aanmaak van een jonge huidlaag gestimuleerd. De behandeling is veilig, non-invasief en zorgt voor een betere huidconditie.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Strakker gelaat met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.

HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.