QMS Medicosmetics gelaatsverzorging

Bij FIRM Beauty werken we enkel met producten van QMS Medicosmetics. Achter het succes van dit merk staat de chirurg, biochemicus en internationaal erkende specialist op het gebied van esthetische chirurgie, Dr. Med. Erich Schulte. Het QMS Medicosmetics anti-aging gezichtsbehandelingssysteem voor huidgeneratie is tot op heden uniek in zijn werking. De behandeling begint met een huidanalyse om de conditie van uw huid te bepalen. Vervolgens kiest de specialist de producten uit die voor u het meest geschikt zijn. Bijkomende verzorgingsproducten van QMS Medicosmetics kan u overigens ook bij ons aankopen na uw behandeling. Onze specialisten garanderen kwaliteit van het hoogste niveau.

Gebruikte technologie

  • QMS Medicosmetics kennen hun oorsprong in wetenschappelijk onderzoek naar collageen. Deze natuurlijke stof bevordert het herstel van de huid met een jeugdigere uitstraling als resultaat.

Prijzen

Gelaatsverzorging 60 min

€ 90

Gelaatsverzorging 75 min

€ 130

Gelaatsverzorging 90 min

€ 150

Huidanalyse met de Observ 520X (Gratis in combinatie met een verzorging)

€ 35

The details

  • 1 tot 2 uur

  • 1 keer per 4 weken

  • gelaat en hals

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Microneedling

Bij een microneedling behandeling gaan we duizenden kleine prikjes maken in de huid. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso werkstoffen.