Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Bij het gebruik van spierontspanners volstaat de behandeling van één spiergroep. Na enkele sessies is reeds kwalitatief resultaat zichtbaar. Bij rimpelbehandeling mag u een ontspannen, zacht gelaat verwachten met een natuurlijke gelaatsuitdrukking. Bij zweetbehandeling wordt overmatige transpiratie beperkt tot de natuurlijke variant. De rimpel- en zweetbehandeling is eenvoudig en van korte duur. Bovendien kan u achteraf uw sociaal en professioneel leven eenvoudig hervatten.

Gebruikte technologie

  • Deze techniek berust op het gebruik van spierontspanners gericht op één specifieke spiergroep en wordt toegepast voor de behandeling van rimpels en overmatige transpiratie.

The details

  • 15-30 min

  • gelaat & oksel

  • prijsindicatie op aanvraag

Chemische peeling

Via een oppervlakkige peeling wordt de aanmaak van een jonge huidlaag gestimuleerd. De behandeling is veilig, non-invasief en zorgt voor een betere huidconditie.

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Huidverbetering met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Huidverstrakking met HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.