Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Bij het gebruik van spierontspanners volstaat de behandeling van één spiergroep. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze artsen heel gericht kunnen werken en andere gelaatspieren bijgevolg ongewijzigd blijven. Na enkele sessies is reeds kwalitatief resultaat zichtbaar. Bij rimpelbehandeling mag u een ontspannen, zacht gelaat verwachten met een natuurlijke gelaatsuitdrukking. Bij zweetbehandeling wordt overmatige transpiratie beperkt tot de natuurlijke variant. De rimpel- en zweetbehandeling van Firm is eenvoudig en van korte duur. Bovendien kan u achteraf uw sociaal en professioneel leven eenvoudig hervatten.

Gebruikte technologie

  • Deze techniek berust op het gebruik van spierontspanners gericht op één specifieke spiergroep en wordt toegepast voor de behandeling van rimpels en overmatige transpiratie.

The details

  • 15-30 min

  • gelaat & oksel

  • prijsindicatie op aanvraag


Chemische peeling

Via een oppervlakkige peeling wordt de aanmaak van een jonge huidlaag gestimuleerd. De behandeling is veilig, non-invasief en zorgt voor een betere huidconditie.

Strakker gelaat met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Draadlift

Deze innovatieve techniek stimuleert onderhuids bindweefsel en herstelt de natuurlijke huidelasticiteit, zodat u een strakkere en betere huidconditie bekomt in hals en gelaat.

Cellulitisbehandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulitis (sinaasappelhuid).

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Huidverjonging met Ulthera®

Deze ultrasoundbehandeling geeft de elasticiteit van de huid een boost, met een strakkere en jeugdigere huidconditie als resultaat.