Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling met een gelijkaardig effect als dat van een peeling. Deze vooruitstrevende techniek stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en is uiterst doeltreffend bij tal van huidproblemen zoals acné, zonbeschadigde huid, fijne lijntjes en meer. De te behandelen zones worden gecontroleerd aangepakt door de nauwkeurige functie van de techniek. Bovendien wordt de behandeling als kalmerend en ontspannend ervaren. Het resultaat is een gladde, zuivere huid in hals en gelaat. Dit geldt voor alle huidtypes en huidskleuren.

Gebruikte technologie

Met microdermabrasie worden huidonregelmatigheden gecorrigeerd en krijgt uw huid een gladde, zuivere uitstraling.

The details

  • 45-60 min

  • gelaat en hals

  • Eenmalig of in kuurvorm € 75 € 95

Microneedling

Bij een microneedling behandeling gaan we duizenden kleine prikjes maken in de huid. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso werkstoffen.

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

QMS Medicosmetics gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!