Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling met een gelijkaardig effect als dat van een peeling. Deze vooruitstrevende techniek stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en is uiterst doeltreffend bij tal van huidproblemen zoals acné, zonbeschadigde huid, fijne lijntjes en meer. De te behandelen zones worden gecontroleerd aangepakt door de nauwkeurige functie van de techniek. Bovendien wordt de behandeling als kalmerend en ontspannend ervaren. Het resultaat is een gladde, zuivere huid in hals en gelaat. Dit geldt voor alle huidtypes en huidskleuren.

Gebruikte technologie

  • Met microdermabrasie worden huidonregelmatigheden gecorrigeerd en krijgt uw huid een gladde, zuivere uitstraling.

The details

  • 45-60 min

  • gelaat en hals

  • prijsindicatie op aanvraag


Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Brow bar

Verkrijg een instant verzorgde en verjongende blik dankzij een brow bar behandeling.

Juliette Armand

Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Deze revolutie binnen de wetenschap van cosmetica benadrukt de betrokkenheid om hoogwaardige en efficiënte producten en therapieën te ontwikkelen waarmee op een compleet natuurlijke manier maximaal resultaat bereikt kan worden.

Universal Contour Wrap

Verlies hardnekkige centimeters met onmiddellijk resultaat dankzij de Universal Contour Wrap. Ook perfect bij aanvang van een dieet!

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Lichaamsmassage

Ga voor geestelijke en lichamelijke rust met een massage van FIRM. Maak je keuze uit een kalmerende anti-stress rugmassage of een ontspannende lichaamsmassage.

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.