Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage ter stimulering van het bindweefsel voor een merkbaar strakkere huid. Door deze massage zal de huid gladder en veerkrachtiger en de bloedsomloop gestimuleerd worden wat effectief is tegen cellulite (sinaasappelhuid). FIRM biedt deze behandeling als enige aan in Nederland en België.

Gebruikte technologie

  • Celliss is een innovatief afslankapparaat gebaseerd op een nieuwe behandel-methode, Cellumassage.

    Celliss werkt volgens de gepatenteerde “Total Slimming System” (T.S.S.) technologie, een non invasief druk- & verlichtingsproces dat simultaan de dijbenen en heupen behandelt en eveneens de billen of buikzone.

The details

  • 30 min per cycle

  • 10 cycli, 2 maal wekelijks

  • Dijen, flanken, buik

  • Per beurt: 45,00 Euro - Per 10 beurten: 390,00 Euro

Huidverstrakking met HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Huidverbetering met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.