NIEUW – Huidverjonging met LED-lichttherapie

Pak huidproblemen aan en verbeter de conditie van uw huid met deze nieuwe therapie. Ook rimpels, eczeem, acne en andere huidproblemen worden aangepakt met LED-lichttherapie. De verschillende kleuren licht hebben allemaal een andere functie met als eindresultaat een stralende huid!

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is. Heeft u een gevoelige huid en last van eczeem, psoriasis of acne? Dan is LED-lichttherapie uitermate geschikt!

Wat mag u verwachten van deze therapie?

  • Huidstructuur verbeteren
  • Fijne rimpels verminderen
  • Collageenproductie bevorderen
  • Bacteriën bestrijden die acne veroorzaken
  • Elasticiteit verbeteren
  • Hyperpigmentatie tegengaan
  • Wondheling bevorderen.

De techniek werkt uiterst gericht en is zeer effectief.

Ervaar zelf de effecten van LED-lichttherapie op uw huid en boek uw afspraak.

Gebruikte technologie

  • LED-lichttherapie bestaat uit verschillende kleuren die elk hun eigen functie hebben en de huid weer laten stralen.

The details

Huidverjonging met Ulthera®

Deze ultrasoundbehandeling geeft de elasticiteit van de huid een boost, met een strakkere en jeugdigere huidconditie als resultaat.

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Strakker gelaat met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

NIEUW – Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Chemische peeling

Via een oppervlakkige peeling wordt de aanmaak van een jonge huidlaag gestimuleerd. De behandeling is veilig, non-invasief en zorgt voor een betere huidconditie.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.