Permanente ontharing

Laserontharing maakt het mogelijk om op een permanente manier haar te verwijderen op kleine en grote oppervlakken. Zodoende kan heel nauwkeurig gewerkt worden op het gelaat, zoals bij wenkbrauwen, terwijl ook de borst of de rug in aanmerking komen. Bovendien werkt de laser zeer gericht zodat omliggende huid beschermt blijft. Afhankelijk van de te behandelen zones krijgt u in samenspraak met een ervaren specialist een behandelschema op maat aangeboden. Tijdens de sessie warmt de laser de haarwortel zeer kort op, die op zijn beurt afbreekt en verdwijnt. Het resultaat is een permanente haarvrije zone, waarbij de haartjes na enkele sessies niet meer terugkeren. Bij Firm werken we met vooruitstrevende lasers zoals de Soprano Ice Platinum (Limited Edition), welke bijna pijnloos werkt en geschikt is voor alle huidtypes (zelfs zongebruinde huid) het hele jaar door.

Gebruikte technologie

  • De Platinum-editie combineert 3 laser golflengtes in 1 enkele vernieuwende handgreep die zich tegelijkertijd op verschillende dieptes richt. Dit proces doet de haren uiteindelijk definitief verdwijnen. Voor optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

The details

  • 5-8 sessies, afhankelijk van de te behandelen zones

  • lichaam en gelaat

  • prijsindicatie op aanvraag

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

Microneedling

Bij een microneedling behandeling gaan we duizenden kleine prikjes maken in de huid. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso werkstoffen.

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.