Vetvermindering met Coolsculpting®

De Coolsculpting® methode is een esthetische behandeling die wordt gebruikt om onderhuids vet lokaal te verwijderen. Overtollige vetcellen worden bevroren zodat deze op een natuurlijke manier afsterven en afgevoerd worden. Deze behandeling is bekend voor haar nauwkeurige en veilige manier van werken. Zodoende kunnen lokale delen op het lichaam aangepakt worden en wordt omliggend weefsel niet beschadigd. In samenspraak met een specialist wordt een behandelschema opgemaakt, waarbij na 8 weken de eerste resultaten zichtbaar zijn. Vooraleer u het eindresultaat ziet, moet u rekenen op 12 tot 16 weken. Wij beschikken over de allernieuwste applicators waardoor de tijd gehalveerd is per plaatsing. Bovendien kunnen we op bepaalde zones DUAL-sculpten, uiterst uniek in België!

Gebruikte technologie

  • Uit onderzoek bij Harvard Medical School bleken vetcellen vatbaarder te zijn aan koude temperaturen dan omliggend weefsel, wat een plaatselijke aanpak van vet zonder chirurgische ingreep mogelijk maakt.

The details

  • 1,5 à 2 uur

  • 16 weken, van kennismakings- tot controlegesprek

  • buik, flanken, heupen, dijen, armen, borst, kin, knieën, rug en de vetrolletjes aan de oksel

  • 1 cycle € 450

Huidverstrakking met HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Huidverbetering met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).