Huidverstrakking met HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focused ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. Deze dringen door in de verschillende huidlagen en geven warmte af. Tijdens het natuurlijke herstelproces na de behandeling wordt er collageen geproduceerd.

Het resultaat is een strakkere huid, vermindering van fijne lijntjes, kleinere poriën en een verbetering van de contouren. Bovendien is deze behandeling, anders dan sommige andere behandelingen met ultrasound golven, bijna pijnloos.

Gebruikte technologie

  • Jeisys Ultracel Q+ HIFU ultrasoundtherapie wordt ingezet om ultrasone geluidsgolven onderhuids te genereren, waar ze doelgericht weefsel verwarmen en de natuurlijke collageenproductie van het lichaam stimuleren.

The details

  • 20-60min

  • gelaat, hals & decolleté

  • €150,00 - €750,00 (1 zone €150,00 en volledig gelaat €550,00)

  • De behandeling wordt in kuurvorm van 2 à 3 keer aangeraden, met een tussenpauze van 1 maand.

Huidverbetering met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.