Huidverbetering met Tixel®

Deze behandeling maakt gebruik van thermische energie waardoor de aanmaak van nieuw en gezond bindweefsel gestimuleerd wordt. Dit herstelt zichtbaar meerdere vormen van huidschade, zoals couperose, zonbeschadiging, striemen en actieve acné en vertraagt het huidverouderingsproces. Deze techniek maakt het mogelijk om selectief te werk te gaan en heeft een relatief korte hersteltijd. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling van hals en gelaat. De techniek is gecertificeerd en verloopt conform alle medische en hygiënische voorschriften. Bovendien is de behandeling veilig en kan u achteraf uw sociaal en professioneel leven eenvoudig hervatten. Na de behandeling mag u 1 maand niet in de zon komen.

Gebruikte technologie

  • Deze techniek maakt gebruik van thermische energie. Dit proces versnelt het herstel van de huid met een verbeterde huidstructuur als resultaat.

The details

  • 30 min

  • gelaat, hals en decolleté

  • Volledig gelaat € 275 - Decolleté groot € 275 - Decolleté klein € 220 - Hals € 220 - Mond € 165

  • De behandeling wordt in kuurvorm van 4 keer aangeraden, met een tussenpauze van 1 maand.

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Huidverstrakking met HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.