Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

De professionele peeling van Eneomey gebruikt het natuurlijk herstelproces van de huid. Deze hooggedoseerde peelings werken op basis van glycolzuur, retinol of salicylzuur om de huidstructuur te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. Het pakt acne en pigmentvlekken grondig aan en geeft uw gelaat een frisse en glowy teint. U merkt direct een verstevigend effect.

Voor het hoogst haalbare resultaat adviseren we om de peeling 4 keer te herhalen om de twee weken. Op die manier wordt het herstelproces optimaal gestimuleerd.

Maak nu een afspraak voor uw eerste peeling

Gebruikte technologie

  • Hooggedoseerde peelings op basis van glycolzuur, retinol of salicylzuur

The details

  • 45 min

  • Gelaat

  • € 115

  • De behandeling wordt in kuurvorm van 4 keer aangeraden, met een tussenpauze van 2 weken.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.

Huidverstrakking met HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Huidverbetering met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.