Luxueuze schoonheidsbehandelingen met FIRM Beauty

Bij FIRM Beauty kiest u voor de nieuwste en meest luxueuze schoonheidsbehandelingen en laserontharing. Bij ons krijgt u een verzorging op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Zin om uw zelfvertrouwen een boost te geven, of om u lekker te laten verwennen? Onze ervaren schoonheidsspecialisten staan u met veel plezier te woord.

Microneedling

Bij een microneedling behandeling gaan we duizenden kleine prikjes maken in de huid. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso werkstoffen.

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

QMS Medicosmetics gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

Ga nóg dieper in op schoonheid met onze FIRM Esthetics behandelingen!

Bij FIRM Esthetics staan kwaliteit en uw welzijn centraal. Onder begeleiding van een specialist bieden wij een ruim aanbod aan in vetvermindering met de Coolsculpting® methode, verbetering van de huidconditie, huidverjonging en meer.

Wil je graag meer weten over FIRM?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!