Zuurstofbehandeling

Deze eenvoudige, doeltreffende techniek is geschikt voor alle huidtypes en maakt gebruik van zuurstof om de bovenste huidlaag te reinigen en te verstevigen. Na een diepe reiniging van de huid start de zuurstofbehandeling, die een kalmerend en ontspannen gevoel geeft. Na de behandeling kan u meteen een betere huidconditie waarnemen: de huid ziet er jonger en mooier uit al vanaf de eerste sessie. Bovendien wordt de huid beter gehydrateerd. De zuurstofbehandeling kan perfect gecombineerd worden met microdermabrasie voor een nog beter resultaat.

Gebruikte technologie

Deze behandeling bundelt een diepe huidreiniging met het toevoegen van zuurstof met een frisse uitstraling als resultaat. De techniek is eenvoudig, kort van duur en is geschikt voor alle huidtypes.

Prijzen

Zuurstofbehandeling

€ 120

Microdermabrasie + zuurstofbehandeling

€ 140

The details

  • 45-60 min

  • eenmalig of in kuurvorm

  • gelaat en hals

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

QMS Medicosmetics gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

Microneedling

Bij een microneedling behandeling gaan we duizenden kleine prikjes maken in de huid. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso werkstoffen.