Zuurstofbehandeling

Deze eenvoudige, doeltreffende techniek is geschikt voor alle huidtypes en maakt gebruik van zuurstof om de bovenste huidlaag te reinigen en te verstevigen. Na een diepe reiniging van de huid start de zuurstofbehandeling, die een kalmerend en ontspannen gevoel geeft. Na de behandeling kan u meteen een betere huidconditie waarnemen: de huid ziet er jonger en mooier uit al vanaf de eerste sessie. Bovendien wordt de huid beter gehydrateerd. De zuurstofbehandeling kan perfect gecombineerd worden met microdermabrasie voor een nog beter resultaat.

Gebruikte technologie

  • Deze behandeling bundelt een diepe huidreiniging met het toevoegen van zuurstof met een frisse uitstraling als resultaat. De techniek is eenvoudig, kort van duur en is geschikt voor alle huidtypes.

The details

  • 45-60 min

  • eenmalig of in kuurvorm

  • gelaat en hals

  • prijsindicatie op aanvraag


Brow bar

Verkrijg een instant verzorgde en verjongende blik dankzij een brow bar behandeling.

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Lichaamsmassage

Ga voor geestelijke en lichamelijke rust met een massage van FIRM. Maak je keuze uit een kalmerende anti-stress rugmassage of een ontspannende lichaamsmassage.

Permanente make-up

Ga voor een steeds verzorgde look met permanente make-up en geniet de komende jaren van het resultaat. Een onmisbaar comfort!

Universal Contour Wrap

Verlies hardnekkige centimeters met onmiddellijk resultaat dankzij de Universal Contour Wrap. Ook perfect bij aanvang van een dieet!

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.