Couperose & pigmentvlekjes

De menselijke huid beschikt over een zogenaamd optisch venster. Door keuze van een gepaste filter, is het mogelijk om selectief pigment of bloedvaten te bereiken, zonder de omliggende huid te beschadigen. Wanneer de intense lichtstraal terecht komt op donkere pigmentcellen zullen deze het licht absorberen en omzetten in warmte. De pulsen duren slechts een fractie van een seconde en men voelt een lichte prikkeling. U kunt tot 24u na de behandeling een lichte roodheid ervaren. In sommige (zeldzame) gevallen kunnen blaasjes of zelfs korstjes voorkomen die echter ook in een paar dagen verdwijnen.

Gebruikte technologie

Bij lichttherapie worden korte lichtstralen gebruikt om de huid op specifieke zones te behandelen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de voor- en nabehandeling van de huid uitvoerig besproken.

The details

  • 30 min

  • gelaat, hals, decolleté en handen

  • Behandeling € 75 + € 1 per puls

  • De behandeling wordt in kuurvorm van 3 à 4 keer aangeraden, met een tussenpauze van 1 maand.

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.

Huidverbetering met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Huidverstrakking met HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.

Voller gelaat

Deze eenvoudige gelaatsbehandeling herstelt uw onderhuid door het opvullen van statische rimpels, zodat u een voller en jeugdiger gelaat bekomt.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.