Voller gelaat

Deze behandeling zorgt op een eenvoudige manier voor een verstrakking van de huid die haar rekbaarheid heeft verloren door veelvuldige beweging.

De techniek simuleert de natuurlijke structuur van de huid, waarbij de laag onder de opperhuid zorgt voor een soepel en rekbaar voorkomen. Om die reden komt het resultaat heel natuurlijk over. Een volumetekort in het gelaat kan met deze behandeling eenvoudig en snel worden opgelost door de zeer gerichte aanpak van de techniek.

Gebruikte technologie

Deze behandeling simuleert de natuurlijke structuur van het gelaat, waarbij de huid soepeler en strakker wordt. Door het opvullen van statische rimpels bekomt u een stralende, jeugdige uitstraling.

The details

  • 15-30 min

  • gelaat

  • Fillers oplossen vanaf € 75 - Filler 0,5 ml € 220 - Filler 1 ml € 320 - Filler 2 ml € 590

Couperose & pigmentvlekjes

Deze behandeling stimuleert via lichttherapie het herstel van de huid waardoor couperose en tal van andere vasculaire en pigmentaire aandoeningen, veroorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen worden behandeld.

Peeling van Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

Huidverjonging met LED-lichttherapie

LED-lichttherapie is een natuurlijke, zachte schoonheidsbehandeling die voor elke huid, leeftijd en huidtint geschikt is.

Cellulite behandeling met Celliss

Celliss is een effectieve massage voor een merkbaar strakkere en gladdere huid. Deze massage is zeer effectief tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Huidverstrakking met HIFU

Heb je last van kraaienpootjes, fijne lijntjes, grote poriën of zouden de contouren van je kaaklijn strakker mogen? Dan is de HIFU behandeling voor jou.

Vetvermindering met Coolsculpting®

Verbeter uw contouren met lokale vetvermindering via de Coolsculpting® methode, waarbij onderhuids vet lokaal verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep.

Huidverbetering met Tixel®

Zichtbaar herstellen van meerdere vormen van schade aan de huid zoals (bijvoorbeeld UV-stralen) en vertragen van het proces van huidveroudering met Tixel®

Behandeling tegen transpiratie en rimpels

Keer terug naar een ontspannen, natuurlijk gelaat via een rimpelbehandeling met spierontspanners. Deze behandeling is overigens ook geschikt als oplossing tegen overmatige transpiratie.