Permanente make-up

Permanente make-up is geschikt voor iedereen en is bovendien de ideale oplossing voor mensen die door fysieke belemmeringen moeilijk zelf make-up kunnen aanbrengen, voor mensen met een cosmetica-allergie, voor zij met een actieve, sportieve levensstijl of voorafgaand aan een oogoperatie. Permanente make-up is niet te vergelijken met het zetten van een tatoeage. Terwijl een tatoeage onderhuids wordt geplaatst, bevindt permanente make-up zich in de lederhuid. Dit maakt correcties in de toekomst nog mogelijk. Deze techniek is gecertificeerd en verloopt conform alle medische en hygiënische voorschriften. Het resultaat is een mooi verzorgde uitstraling met een blijvend effect voor de komende 2 tot 5 jaar. Een comfort dat, eens u deze zelf ervaren heeft, niet meer kan missen.

Gebruikte technologie

  • Na een intakegesprek beslist u samen met de specialist uw gewenste vorm en de kleur van het pigment. Vervolgens krijgt u eerst een proefperiode met een tekening, waarna de permanente make-up volgt.

The details

  • 2 uur

  • eenmaal per 2 à 5 jaar (touch-up inbegrepen)

  • fijne eyeliner boven of onder

  • prijsindicatie op aanvraag


Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Brow bar

Verkrijg een instant verzorgde en verjongende blik dankzij een brow bar behandeling.

Lichaamsmassage

Ga voor geestelijke en lichamelijke rust met een massage van FIRM. Maak je keuze uit een kalmerende anti-stress rugmassage of een ontspannende lichaamsmassage.

!QMS® gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

Universal Contour Wrap

Verlies hardnekkige centimeters met onmiddellijk resultaat dankzij de Universal Contour Wrap. Ook perfect bij aanvang van een dieet!

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

Juliette Armand

Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Deze revolutie binnen de wetenschap van cosmetica benadrukt de betrokkenheid om hoogwaardige en efficiënte producten en therapieën te ontwikkelen waarmee op een compleet natuurlijke manier maximaal resultaat bereikt kan worden.