Permanente make-up

Permanente make-up is geschikt voor iedereen en is bovendien de ideale oplossing voor mensen die door fysieke belemmeringen moeilijk zelf make-up kunnen aanbrengen, voor mensen met een cosmetica-allergie, voor zij met een actieve, sportieve levensstijl of voorafgaand aan een oogoperatie. Permanente make-up is niet te vergelijken met het zetten van een tatoeage. Terwijl een tatoeage onderhuids wordt geplaatst, bevindt permanente make-up zich in de lederhuid. Dit maakt correcties in de toekomst nog mogelijk. Deze techniek is gecertificeerd en verloopt conform alle medische en hygiënische voorschriften. Het resultaat is een mooi verzorgde uitstraling met een blijvend effect voor de komende 2 tot 5 jaar. Een comfort dat, eens u deze zelf ervaren heeft, niet meer kan missen.

Bijwerking van een bestaande Eyeliner, hier te bekijken en prijs te bespreken.

*Inclusief touch up na 6 tot 8 weken na de behandeling.

Na een intakegesprek beslist u samen met de specialist uw gewenste vorm en de kleur van het pigment. Vervolgens krijgt u eerst een proefperiode met een tekening, waarna de permanente make-up volgt.

Prijzen

Deepliner boven

€ 199

Deepliner onder

€ 160

Deepliner boven + onder

€ 299

Babyliner boven

€ 299

Babyliner onder

€ 160

Babyliner boven + onder

€ 399

Powderbrows consult (shaping)

€ 30

Powderbrows

€ 399

The details

  • 2 uur

  • eenmaal per 2 à 5 jaar (touch-up inbegrepen)

  • fijne eyeliner boven of onder

Zuurstofbehandeling

Geef je huid een boost met een zuurstofbehandeling en bekom een jeugdigere uitstraling en strakke huid in hals en gelaat.

QMS Medicosmetics gelaatsverzorging

Bekom een jeugdigere uitstraling met onze professionele gelaatsverzorging die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Permanente ontharing

Maak komaf met ingegroeide haartjes, overtollig of ongewenst haar dankzij permanente laserontharing.

Microdermabrasie

Geef uw huid een opkikker met microdermabrasie en krijg een gladde, zuivere huid met een verjongende uitstraling.

Microneedling

Bij een microneedling behandeling gaan we duizenden kleine prikjes maken in de huid. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso werkstoffen.