Permanente laserontharing

Steeds meer mensen kiezen voor laserontharing, een ontharing die pijnloos gebeurt en zacht is voor de huid.

Voor langere tijd van ongewenste haargroei af geraken is natuurlijk super handig. Laserontharing werkt handig, doeltreffend en met blijvend resultaat. Gedaan dus met die vervelende jeuk, irritaties of rode bultjes na de zoveelste scheer- of harsbeurt.

Omdat de Soprano laser geschikt is voor alle huidtypes, dus ook op een (zon)gebruinde huid, kan deze methode dus ook perfect in de zomer.

Wat gebeurt er precies tijdens laserontharing?

Tijdens de sessie warmt de laser de haarwortel zeer kort op, die op zijn beurt afbreekt en verdwijnt. Het resultaat is een permanente haarvrije zone, waarbij de haartjes na enkele sessies lange tijd niet meer zullen terugkomen.

Bekijk hier de details van laserontharing

Laser werkt pijnloos op kleine en grote huidoppervlakken

Met laserontharing verwijdert de specialist van FIRM Clinic uw haar op een permanente manier op kleine en grote oppervlakken. Dit kan op het gelaat, maar ook de benen, oksels, armen, bikini, borst of rug komen in aanmerking. Bovendien werkt de laser pijnloos en zeer gericht zodat de omliggende huid beschermd blijft.

Ontharing: hoeveel laserbehandelingen zijn nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Doorgaans zijn 6 Ă  8 behandelingen nodig afhankelijk van de plek op het lichaam.  Na een tweetal jaar zullen hier en daar haartjes terugkomen. U laat dan het best een onderhoudsbeurt doen voor een aangepaste prijs.

Laserontharing voor mannen

Ook voor mannen kan overmatige haargroei vervelend zijn, bijvoorbeeld bij het sporten, of gewoon vanuit esthetisch oogpunt. Steeds meer mannen doen daarom een beroep op laserontharing. U kunt bij FIRM Clinic alle lichaamszones laten behandelen, zoals de rug, de armen, benen en de borstkas.

Afspraak maken?

Wilt u eindelijk van uw haargroei af, en zoekt u een blijvende oplossing? Bel ons op 0800 262 22 of maak hier direct een afspraak.